Εξειδικευμένα προγράμματα προετοιμασίας TOEFL!

 • PDF

toefl

Με την εμπειρία ενός εξουσιοδοτημένου εξεταστικού κέντρου.

 

To TOEFL είναι ένα τεστ το οποίο πιστοποιεί το επίπεδο γνώσης Αγγλικών στο οποίο βρίσκεται ο εξεταζόμενος.

Η εξέταση γίνεται μέσω υπολογιστή και περιλαμβάνει 4 ενότητες : Reading, Listening, Speaking, Writing.

Η συνολική διάρκεια του τεστ είναι περίπου 4 ώρες.

 Section  Διάρκεια  Περιγραφή  Ερωτήσεις  Βαθμολογία
Reading 60’-80’ 3-4 κείμενα ακαδημαϊκού χαρακτήρα,
12-14 ερωτήσεις/ κείμενο
36-70 ερωτήσεις 0-30
Listening 60’-90’ 4-6 διαλέξεις με 6 ερωτήσεις/ διάλεξη, 2-3 διάλογοι με 5 ερωτήσεις/ διάλογο 34-51 ερωτήσεις 0-30
Speaking 15’-20’ Express Tasks παραγωγής προφορικού λόγου 6 Tasks 0-4
(μετατροπή σε βαθμολογία με κλίμακα 0-30)
Writing 50’ Tasks παραγωγής γραπτού λόγου 2 Tasks 0-5
( μετατροπή σε βαθμολογία με κλίμακα 0-30)

 • Είμαστε ένα εξειδικευμένο κέντρο προετοιμασίας TOEFL.Τα προγράμματα και ο τρόπος διδασκαλίας μας είναι τέτοια που μπορούν να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες όλων των υποψηφίων σπουδαστών.
  Ως πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα την μορφή, την δομή το ύφος και τις απαιτήσεις του τεστ.

 • Αναπτύξαμε την μέθοδο "additional lessons", μια σειρά επικουρικών μαθημάτων που εντάσσονται στα πλαίσια του ολοκληρωμένου προγράμματος προετοιμασίας, όπου ο κάθε σπουδαστής μπορεί να εστιάσει στις προσωπικές του ανάγκες και απαιτήσεις που αφορούν όχι μόνο τις απορίες σχετικά με τη δομή του τεστ, αλλά και οτιδήποτε μπορεί να τον βοηθήσει στην αρτιότερη προετοιμασία του, συμπεριλαμβάνομένων -κυρίως- και αυτών που αφορούν την ανάκτηση του αναγκαίου επιπέδου γνώσεων της αγγλικής γλώσσας. Με τη μέθοδο αυτή, επιλύονται απορίες, καλύπτονται ελλείψεις, επαναφέρονται γνώσεις απαραίτητες για την ολοκληρωμένη προετοιμασία του υποψηφίου.

 • Οι καθηγητές μας είναι άρτια καταρτισμένοι, με συνέπεια στο έργο που αναλαμβάνουν και με αντίληψη του βάρος της ευθύνης που έχουν. Η πολύχρονη εμπειρία και η συνεχής τριβή με το ίδιο το τεστ δίνει την ικανότητα και την δυνατότητα στους καθηγητές να βοηθήσουν τους εξεταζόμενους επαρκώς και ουσιαστικά.

 • Παρέχουμε τη δυνατότητα τεστ προσομοίωσης (computer & paper test), δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους φοιτητές μας να εξασκηθούν σε συνθήκες όμοιες με αυτές των εξετάσεων. 

 • Πέρα από το συνολική διδασκαλία του τμήματος, ο καθηγητής συνεργάζεται και με τον κάθε μαθητή χωριστά.
  Επιλύει τις εξειδικευμένες απορίες κάθε φοιτητή σε προσωπικές συναντήσεις μαζί του.

 • Παρέχουμε εξειδικευμένα προγράμματα για όλους. Ο υποψήφιος σπουδαστής μπορεί να επιλέξει είτε την παρακολούθηση ενός κλασσικού ολοκληρωμένου προγράμματος, είτε εξατομικευμένα προγράμματα, προσαρμοσμένα στις δικές του απαιτήσεις, ιδιαιτερότητες και επιπέδου αγγλικής γλώσσας. Σε συνεργασία με τον υπεύθυνο καθηγητή θα επιλεγεί η λύση που ταιριάζει στον καθένα.

 • Ο υποψήφιος έχει τη δυνατότητα  -αν το επιθυμεί-  να επιλέξει το κέντρο μας για τις επίσημες εξετάσεις. Έτσι θα εξεταστεί σ΄ένα οικείο γι αυτόν περιβάλλον.

 • Τα τμήματα είναι αυστηρά ολιγομελή. Ο αριθμός των μαθητών μας ανά τμήμα δεν ξεπερνά ποτέ τα 8 άτομα.

 • Το κόστος παρακολούθησης ενός τμήματος TOEFL είναι αρκετά προσιτό, ειδικά αν το συγκρίνει κανείς με το επίπεδο σπουδών που παρέχουμε.

 • Εύκολη πρόσβαση.
   
  Το κέντρο μας βρίσκεται πολύ κοντά (100μ.) από τον ηλεκτρικό σταθμό του ΗΣΑΠ στο Νέο Ηράκλειο, παρέχοντας εύκολη πρόσβαση για όλους.

Το  ολοκληρωμένο πρόγραμμα προετοιμασίας διαρκεί 1,5-2 μήνες και περιλαμβάνει 2 δίωρα εξειδικευμένα μαθήματα την εβδομάδα σε αυστηρά ολιγομελή group (3-8 ατόμων), 1 επιπλέον προαιρετικό μάθημα για την ανάκτηση του επιθυμητού επιπέδου αγγλικών και επίλυση ιδιαίτερων αποριών (additional lesson), 1 computer test και 1 paper test την εβδομάδα. Για πιο αποτελεσματική προετοιμασία οι γνώσεις αγγλικών του υποψηφίου πρέπει να είναι επιπέδου C1 (Advanced) ή C2 (Proficiency).
Το κόστος του πακέτου είναι 410€

Οι σπουδαστές με χαμηλότερο επίπεδο αγγλικών μοπορούν να παρακολουθήσουν ένα συνδυαστικό πρόγραμμα μεγαλύτερης διάρκειας για την βελτίωση του επιπέδου των αγγλικών τους και παράλληλα, την άριστη προετοιμασία στο format του TOEFL.
Το κόστος προσαρμόζεται αναλόγως.

Τέλος, διατίθονται και εξατομικευμεύνα προγράμματα, προσανατολισμένα στις ιδιαίτερες απαιτήσεις και επιπέδου κάθε σπουδαστή.

Το κόστος των εξετάσεων είναι 190€. Η χρέωση γίνεται σε δολλάρια στην πιστωτική κάρτα και η τράπεζα την μετατρέπει σε ευρώ με την αντίστοιχη ισοτιμία της ημέρας χρέωσης. 
Η διάρκεια ισχύος του IELTS είναι 2 χρόνια.

Υπάρχουν αρκετές ημερομηνίες διεξαγωγής εξετάσεων σε διάφορα εξεταστικά κέντρα που μπορείτε να δείτε εδώ
Το κέντρο μας, ως εξουσιοδοτημένο εξεταστικό κέντρο διοργανώνει συχνές εξετάσεις (3-4 φορές το μήνα). 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ημερομηνίες του κέντρου μας, επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο συνηθέστερος τρόπος είναι μέσω Internet με χρήση πιστωτικής κάρτας. Η δήλωση συμμετοχής γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ETS εδώ

Τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα στους υποψήφιους online, μέσω της ιστοσελίδας του ETS, στο προσωπικό σας προφίλ εντός περίπου 15 ημερών από την ημέρα διεξαγωγής της εξέτασης. Υπάρχει δυνατότητα αποστολής των αποτελεσμάτων κατευθείαν στα πανεπιστημιακά ιδρύματα που επιθυμείτε.

Η κλίμακα βαθμολογίας του internet Based Test (iBT) έχει άριστα το 120.
Στην Ελλάδα εξετάζεται μόνο το Internet-based test το οποίο είναι είναι το μόνο αποδεκτό format στην Ευρώπη και την Αμερική.
Παρ’ όλα αυτά στα sites κάποιων πανεπιστημίων στις απαιτήσεις των μεταπτυχιακών βλέπουμε άλλες δύο κλίμακες βαθμολόγησης
1) paper Based Test και
2) computer Based Test.
Για να δείτε την αντιστοιχία με τις άλλες κλίμακες πατήστε εδώ 

Η αντιστοιχία της βαθμολογίας του TOEFL σε σχέση με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο αξιολόγησης για τις ξένες γλώσσες είναι:

C2       100-120
C1       90-99
B2       80-89

To TOEFL γίνεται αποδεκτό σε περισσότερα από 8.500 Πανεπιστήμια, ιδρύματα και εκπαιδευτικούς Οργανισμούς σε όλο τον κόσμο. Για να δείτε τον αναλυτικό κατάλογο, πατήστε εδώ

Joomla SEO by AceSEF

Contact Info

 • Μελίνας Μερκούρη & Σοφίας 2 - Νέο Ηράκλειο
 • Tel: 210 2824642
 • Fax: 210 2821772
 • Email us