Εξειδικευμένα προγράμματα προετοιμασίας IELTS!

 • PDF

ielts 

 

Γρήγορα, οικονομικά και αποτελεσματικά!

ToIELTS είναι ένα τεστ το οποίο πιστοποιεί το επίπεδο γνώσης Αγγλικών στο οποίο βρίσκεται ο εξεταζόμενος.

Η εξέταση γίνεται μέσω υπολογιστή και περιλαμβάνει 4 ενότητες : Reading, Listening, Speaking, Writing.

Η συνολική διάρκεια του τεστ είναι περίπου 4 ώρες και 45 λεπτά.

 Section  Διάρκεια  Περιγραφή  Ερωτήσεις
Reading 60’ 3 κείμενα ακαδημαϊκού χαρακτήρα 12-13 ερωτήσεις/κείμενο
Listening 30’ 4 sections 10 ερωτήσεις/section
Speaking 11’-14’ Face to face συνέντευξη με τον εξεταστή
Writing 60’

1 independent task (απόδοση,  υποστήριξη άποψης) 

1 integrated task

2 Tasks

 • Είμαστε ένα εξειδικευμένο κέντρο προετοιμασίας IELTS.Τα προγράμματα και ο τρόπος διδασκαλίας μας είναι τέτοια που μπορούν να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες όλων των υποψηφίων σπουδαστών.
 • Αναπτύξαμε την μέθοδο "additional lessons", μια σειρά επικουρικών μαθημάτων που εντάσσονται στα πλαίσια του ολοκληρωμένου προγράμματος προετοιμασίας, όπου ο κάθε σπουδαστής μπορεί να εστιάσει στις προσωπικές του ανάγκες και απαιτήσεις που αφορούν όχι μόνο τις απορίες σχετικά με τη δομή του τεστ, αλλά και οτιδήποτε μπορεί να τον βοηθήσει στην αρτιότερη προετοιμασία του, συμπεριλαμβάνομένων -κυρίως- και αυτών που αφορούν την ανάκτηση του αναγκαίου επιπέδου γνώσεων της αγγλικής γλώσσας. Με τη μέθοδο αυτή, επιλύονται απορίες, καλύπτονται ελλείψεις, επαναφέρονται γνώσεις απαραίτητες για την ολοκληρωμένη προετοιμασία του υποψηφίου.
 • Οι καθηγητές μας είναι άρτια καταρτισμένοι, με συνέπεια στο έργο που αναλαμβάνουν και με αντίληψη του βάρος της ευθύνης που έχουν. Η πολύχρονη εμπειρία και η συνεχής τριβή με το ίδιο το IELTS δίνει την ικανότητα και την δυνατότητα στους καθηγητές να βοηθήσουν τους εξεταζόμενους επαρκώς και ουσιαστικά.
 • Παρέχουμε τη δυνατότητα τεστ προσομοίωσης (paper test), δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους φοιτητές μας να εξασκηθούν σε συνθήκες όμοιες με αυτές των εξετάσεων. 
 • Χρησιμοποιούμε αναλυτικές μεθόδους προσέγγισης προβλημάτων και εξειδικυμένες τεχνικές ανάλυσης, ερμηνείας και προσέγγισης δεδομένων. Εκπαιδεύουμε στην ικανή απόδοση - παράθεση άποψης (opinion support on a topic)
 • Πέρα από το συνολική διδασκαλία του τμήματος, ο καθηγητής συνεργάζεται και με τον κάθε μαθητή χωριστά.
  Επιλύει τις εξειδικευμένες απορίες κάθε φοιτητή σε προσωπικές συναντήσεις μαζί του.
 • Παρέχουμε εξειδικευμένα προγράμματα για όλους. Ο υποψήφιος σπουδαστής μπορεί να επιλέξει είτε την παρακολούθηση ενός κλασσικού ολοκληρωμένου προγράμματος, είτε εξατομικευμένα προγράμματα, προσαρμοσμένα στις δικές του απαιτήσεις, ιδιαιτερότητες και επιπέδου αγγλικής γλώσσας. Σε συνεργασία με τον υπεύθυνο καθηγητή θα επιλεγεί η λύση που ταιριάζει στον καθένα.
 • Τα τμήματα είναι αυστηρά ολιγομελή. Ο αριθμός των μαθητών μας ανά τμήμα δεν ξεπερνά ποτέ τα 8 άτομα.
 • Το κόστος παρακολούθησης ενός τμήματος IELTS είναι αρκετά προσιτό, ειδικά αν το συγκρίνει κανείς με το επίπεδο σπουδών που παρέχουμε.
 • Εύκολη πρόσβαση.
   
  Το κέντρο μας βρίσκεται πολύ κοντά (100μ.) από τον ηλεκτρικό σταθμό του ΗΣΑΠ στο Νέο Ηράκλειο, παρέχοντας εύκολη πρόσβαση για όλους.

Το  ολοκληρωμένο πρόγραμμα προετοιμασίας διαρκεί 1,5-2 μήνες και περιλαμβάνει 2 δίωρα εξειδικευμένα μαθήματα την εβδομάδα σε αυστηρά ολιγομελή group (3-8 ατόμων), 1 επιπλέον προαιρετικό μάθημα για την ανάκτηση του επιθυμητού επιπέδου αγγλικών και επίλυση ιδιαίτερων αποριών (additional lesson) και 2 paper test την εβδομάδα. Για πιο αποτελεσματική προετοιμασία οι γνώσεις αγγλικών του υποψηφίου πρέπει να είναι επιπέδου C1 (Advanced) ή C2 (Proficiency).
Το κόστος του πακέτου είναι 410€

Οι σπουδαστές με χαμηλότερο επίπεδο αγγλικών μοπορούν να παρακολουθήσουν ένα συνδυαστικό πρόγραμμα μεγαλύτερης διάρκειας για την βελτίωση του επιπέδου των αγγλικών τους και παράλληλα, την άριστη προετοιμασία στο format του IELTS.
Το κόστος προσαρμόζεται αναλόγως.

Τέλος, διατίθονται και εξατομικευμεύνα προγράμματα, προσανατολισμένα στις ιδιαίτερες απαιτήσεις και επιπέδου κάθε σπουδαστή.

Το κόστος των εξετάσεων είναι 190€.
Η διάρκεια ισχύος του IELTS είναι 2 χρόνια.

Υπάρχουν αρκετές ημερομηνίες διεξαγωγής εξετάσεων (συνήθως 2 φορές το μήνα). Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ

Απαιτούνται 2 πρόσφατες πανομοιότυπες φωτογραφίες σε μέγεθος διαβατηρίου, καθώς και μια φωτοτυπία της ταυτότητας που έχετε δηλώσει στην αίτησή σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή σας στις εξετάσεις, πατήστε εδώ

Τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα στους υποψήφιους  εντός 13 ημερών από την ημέρα διεξαγωγής της εξέτασης.

Η κλίμακα βαθμολογίας του IELTS έχει άριστα το 9.

Ανάλυση βαθμολογίας:

Overall Score Χαρακτηρισμός Επίπεδο Πιστοποίησης
9 Expert User Γ2/C2 ΑΡΙΣΤΗ ΓΝΩΣΗ (PROFICIENCY)
8 Very Good User Γ2/C2 ΑΡΙΣΤΗ ΓΝΩΣΗ (PROFICIENCY)
7,5 Very Good User Γ2/C2 ΑΡΙΣΤΗ ΓΝΩΣΗ (PROFICIENCY)
7 Good User Γ1/C1 ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΓΝΩΣΗ (ADVANCED)
6 Competent User Γ1/C1 ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΓΝΩΣΗ (ADVANCED)
5,5 Modest User Β2 ΚΑΛΗ ΓΝΩΣΗ (LOWER)
5 Modest User Β2 ΚΑΛΗ ΓΝΩΣΗ (LOWER)
4,5 Modest User Β2 ΚΑΛΗ ΓΝΩΣΗ (LOWER)
4 Limited User B1 ΜΕΤΡΙΑ ΓΝΩΣΗ (INTERMEDIATE)

Το IELTS αναγνωρίζεται και γίνεται αποδεκτό σε περισσότερους από 6.000 οργανισμούς και εκπαιδευτικές σχολές παγκοσμίως σε διάφορους τομείς. Γίνεται δεκτό από εκπαιδευτικά ιδρύματα στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τον Καναδά καθώς και από τους Ευρωπαίους γείτονές μας όπως η Γερμανία, η Ολλανδία, η Σουηδία, το Βέλγιο και πολλές άλλες χώρες, ως απόδειξη των απαιτούμενων γλωσσικών δεξιοτήτων. Επιπλέον πάνω από 3.000 πανεπιστημιακά ιδρύματα και προγράμματα στις Ηνωμένες Πολιτείες αναγνωρίζουν το IELTS για εισαγωγή σε εκπαιδευτικά προγράμματα

Joomla SEO by AceSEF

Contact Info

 • Μελίνας Μερκούρη & Σοφίας 2 - Νέο Ηράκλειο
 • Tel: 210 2824642
 • Fax: 210 2821772
 • Email us