Αγγλικά

  • PDF

 

{simplepopup}

Προγράμματα παιδικά - εφηβικά

Στο ΚΞΓ ΓΟΡΓΟΓΙΑΝΝΗΣ φροντίζουμε έτσι ώστε να μπουν οι σωστές βάσεις για την ορθή εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας. Σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα μέσα διδασκαλίας (διαδραστικούς πίνακες, computer labs κ.α) η εκμάθηση αγγλικών είναι πιο ευχάριστη από ποτέ.
Η διδασκαλία γίνεται σε αυστηρά ολιγομελή τμήματα 3-8 ατόμων της ίδιας ηλικίας, αποκλειστικά με καθηγητές απόφοιτους αγγλικής φιλολογίας.
ΔΩΡΕΑΝ ενισχυτικά μαθήματα.

Προγράμματα ενιλήκων

Ειδικά προγράμματα σπουδών σχεδιασμένα για ενήλικους σπουδαστές, φοιτητές, εργαζομένους και επαγγελματίες που στοχεύουν στην άμεση απόκτηση αναγνωρισμένων πιστοποιήσεων και στην ταχεία εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας.

Τμήματα Β2 (Lower)
Τo συγκεκριμένα επίπεδo πιστοποιοεί την καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας (Β2 -good knowledge). Τα συγκεκριμένα επίπεδα πριμοδοτούνται από τον ΑΣΕΠ με 30 μόρια (Β2).

Τμήματα C1/C2(Proficiency)
Το επίπεδο C1 πιστοποιεί την πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας(very good knowledge), ενώ το C2 την άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας(excellent knowledge). Τα συγκεκριμένα επίπεδα πριμοδοτούνται από τον ΑΣΕΠ με 50 και 70 μόρια αντίστοιχα.

Τμήματα Michigan Proficiency
Τα συγκεκριμένα τμήματα εξειδικεύονται στην προετοιμασία για τις εξετάσεις Michigan Proficiency. Είναι ιδανική επιλογή για όσους ενδιαφέρονται αποκλειστικά για το συγκεκριμένο πιστοποιητικό.
Το συγκεκριμένο επίπεδο πιστοποιεί την άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας (excellent knowledge) και παρέχει τη δυνατότητα στους κατόχους των αντίστοιχων πιστοποιητικών να αποκτήσουν την επάρκεια διδασκαλίας που χορηγείται από το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.

TOEFL
Το Test of English as a Foreign Language αναγνωρίζεται από τα περισσότερα Πανεπιστήμια στον κόσμο ως πτυχίο γνώσης των Αγγλικών ως ξένη γλώσσα. Ολόκληρο το τεστ πραγματοποιείται μέσα σε μία ημέρα. Εξετάσεις πραγματοποιούνται καθημερινά και οι υποψήφιοι μπορούν να ξαναδώσουν εξετάσεις αν επιθυμούν να βελτιώσουν την απόδοσή μετά από ημέρες από την τελευταία εξέτασή τους. Το TOEFL μετρά την ικανότητά του κατόχου του να διαβάζει, αν κατανοεί τον προφορικό λόγο, να μιλά και να γράφει στην αγγλική γλώσσα, καθώς και τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί τις παραπάνω δεξιότητες ταυτόχρονα μέσα σε μια αίθουσα Πανεπιστημίου.
Το κέντρο μας είναι πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο.

IELTS
Το International Language Testing System ή αλλιώς όπως είναι ευρέως γνωστό IELTS αποτελεί προϋπόθεση για εισαγωγή σε εκπαιδευτικά ιδρύματα παγκοσμίως, και ειδικά στην Ευρώπη, στη Βρετανία και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το IELTS αναγνωρίζεται σε όλο τον κόσμο.
Στην Ελλάδα το IELTS γίνεται δεκτό από το Αμερικανικό Κολλέγιο της Ελλάδας – Deree College (πρόγραμμα MBA), το Πανεπιστήμιο Πειραιά, το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο (ΜΒΑ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων) και το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών (για τα περισσότερα μεταπτυχιακά προγράμματα). Επιπλέον, το ΑΣΕΠ και άλλες δημόσιες υπηρεσίες δέχονται το IELTS για επαγγελματικούς σκοπούς.

{/simplepopup}

Joomla SEO by AceSEF

Contact Info

  • Μελίνας Μερκούρη & Σοφίας 2 - Νέο Ηράκλειο
  • Tel: 210 2824642
  • Fax: 210 2821772
  • Email us